Un microbuz cu trei persoane s-a răsturnat în raionul Strășeni

3297

Trei persoane au ajuns la spital, după ce s-au răsturnat cu microbuzul. Accidentul s-a produs noaptea trecută, în raionul Strășeni.

Potrivit șefului adjunct al Inspectoratului General al Poliției, Gheorghe Cavcaliuc, accidentul s-a produs din cauza excesului de viteză și neadaptarea la condițiile meteo, fapt ce a dus la deraparea vehiculului și inversarea acestuia.

Solicitată de Realitatea.md, Mariana Bețivu, ofițerul de presă al Inspectorului General al Poliției, a declarat că, la volanul vehiculului, se afla un șofer în vârstă de 71 de ani, locuitor al satului Zubrești din raionul Strășeni.

Acesta se deplasa din orașul Strășeni spre orașul Călărași și transporta doi pasageri – unul de 46 de ani și altul de 37 de ani. Toți trei au fost transportați la Spitalul raional Strășeni pentru îngrijiri medicale.

La această oră își desfășoară activitatea peste 1000 angajați ai Poliției Naționale în toate raioanele țării și peste 250 echipaje ale poliției. Cu părere de rău, pe parcursul ultimilor 24 ore, au avut loc 103 accidente minore, iar 5 accidente s-au soldat cu persoane traumate.

Comentarii