(Video) Campania „O jucărie pentru zâmbetul copiilor” la Strășeni

2485

Joi, 6 decembrie, în municipiul Strășeni, în premieră a fost dat startul campaniei „O jucărie pentru copii”. Elevii instituțiilor de învățământ, funcționarii publici și angajații Inspectoratului de Poliție Strășeni au colectat ursuleți de pluș pentru copii aflați în situații de risc.

„O acțiune binevenită în această perioadă a sărbătorilor de iarnă”, este de părere vicepreședintele raionului Ion Ursu.

„Scopul acestei inițiative a campaniei este de a ajuta copiii să treacă emoțional peste situațiile neplăcute în urma accidentelor rutiere prin oferirea în dar a unei jucării”, a spus șefa Secției Ordinii Publice, Diana Cotelea.

Directoarea Gimnaziului „Mihai Viteazu” din or. Strășeni, Liudmila Cube ne-a declarat, că instituția pe care o conduce a reușit să colecteze 57 de ursuleți din pluș fiind una din primele instituții care a fost receptivă la apelul poliției. „Cred că la acest proiect vor adera și alte instituții din raion” a spus Ghenadie Malic, șeful IP Strășeni.

Campania „O jucărie pentru zâmbetul copiilor” a fost lansată și în alte localități din raionul Strășeni, în colaborare cu Asociația „Bunici Grijulii” și IP Strășeni.

Sergiu Țurcanu

Comentarii