(Video) FC Codru Lozova a devenit campioană în Divizia A și merge în Divizia Națională

2544

Cu trei etape înainte de finalul campionatului, FC Codru Lozova a devenit campioana Diviziei A la fotbal. Victoria de duminică, 7 octombrie, în fața celor de la FC Sîngerei, a adus echipei punctele necesare pentru a fi considerată campioană.

Astfel clubul de fotbal Codru Lozova este dispus să evolueze în sezonul viitor al Diviziei Naționale. Lozovenii urmează să treacă procedura de licențiere și vor primi răspuns din partea Federației Moldovenești de Fotbal la începutul anului 2019.

Președintele clubului, Viorel Jardan, a declarat pentru publika.md că stadionul sătesc din Lozova va corespunde tuturor standardelor impuse de FMF: „Gazonul din Lozova este într-o stare perfectă. Sistemul de irigare este perfect funcțional. Avem tehnica necesară pentru îngrijirea acestuia. Imediat începem construcția blocului administrativ și a vestiarelor pentru ca, ulterior, la primăvară să ne rămână instalarea tribunelor”.

La Codru evoluează mai mulți fotbaliști cu experiență de joc în Divizia Națională, precum Ghenadie Ochincă, Igor Andronic, Vadim Cricimari și Daniel Cațer.

„Este o performanță istorică pentru Lozova și pentru toți suporterii de acolo. Acest an a fost unul productiv. A fost un an în care s-a depus foarte multă muncă”, a spus căpitanul Codru Lozova, Ghenadie Ochincă.

„Cheia succesului formației Codru Lozova este munca depusă zi de zi, străduința noastră, susținerea unuia pe altul, susținerea antrenorului și a președintelui. Importantă este și susținerea suporterilor care vin meci de meci”, a spus fundașul Codru Lozova, Cristian Ursu.

Comentarii