(Foto) Un nou drum renovat la Greblești, Strășeni

964

Vineri, 12 octombrie, la Greblești a mai fost dat în exploatare o porțiune de drum reabilitat în cadrul Programului „Drumuri bune pentru Moldova”. La eveniment a participat prim-ministrul Pavel Filip, președintele raionului Mihail Popa, primarul localității Aliona Chircu dar și alți funcționari și consilieri raionali.

Drumul renovat cu o lungime de 575 de metri, este unul  regional și va permite locuitorilor să se deplaseze mai confortabil spre satele vecine Romanești și Recea. Lucrările de reabilitare au costat circa 1,7 milioane de lei. În acest an, în comuna Greblești a mai fost renovat un drum local cu o lungime de 560 de metri. Pentru asfaltarea tronsonului au fost necesare peste 2 milioane de lei, dintre care 1,2 mil. lei este contribuția consiliului raional, iar circa 800 de mii lei au fost alocați de către primăria comunei.

În cadrul dării în exploatare o drumului renovat, în localitate s-a desfășurat și festivalul „Toamna de Aur” unde au fost prezentate diferite compoziții de toamnă.

 

Comentarii