(Video) „În bucătărie cu Laura” – un proiect gustos a unei fetițe din Strășeni

1464

Proiectul „În bucătărie cu Laura” este despre o fetița de numai 5 ani care iubește să experimenteze în bucătărie. Prin implicarea ei la bucătărie, părinții doresc să spargă stereotipul că gătitul este numai pentru mame.

„Prichindeii implicați de mici în prepararea cinei sau a micului-dejun, vor fi mult mai receptivi ulterior să dea o mână de ajutor la bucătărie – dar mai ales vor fi mai capabili să își poarte singuri de grijă în lipsa părinților. Iată de ce noi o susținem pe Laura în ceea ce face și o motivăm, ajutăm în continuare să progreseze. Ea va fi mai îndemânatică și mai receptivă. Va fi mai independentă și mai responsabilă”, au declarat părinții Laurei, Cristina și Maxim Bîrsan.

„Gătitul alături de ea aduce un alt mare beneficiu familiei noastre: timpul petrecut împreună, discutând despre orice ne trece prin cap, glumind sau împărtășind gânduri și impresii – întărește imunitatea familiei”, au mai adăugat aceștia.

Pe lângă aceea că iubește să gătească în bucătărie, mai ales produse de patiseria, Laura la ai ei 5 ani, mai are și alte hobby-uri – practică dansurile și merge la ore de canto. Ideea acestui proiect a venit după postarea mai multor filmulețe pe facebook cu gătitul bucatelor de către Laura. Văzând acestea, prietenul familiei, fotograful Michele Josan a sugerat crearea unei emisiuni experiment.


Comentarii