(Video) Acord de colaborare dintre raionul Strășeni și Județul Brăila România

671

Duminică, 26 august 2018, în ajunul Sărbătorilor Naționale la Strășeni a fost semnat Acordul de Colaborare dintre Consiliul Raional Strășeni și consiliul județean Brăila (România).
Evenimentul a început cu intonarea imnurilor de stat ale R. Moldova și România.
Mihai Popa, președintele raionului: „Relațiile dintre aceste două entități au o istorie de 27 de ani. Pe parcursul ultimilor ani relațiile culturale au cunoscut o dezvoltare frumoasă între consiliul județean Brăila și consiliul raional Strășeni. Acordul semnat prevede și alte domenii de colaborare (administrație, economie, învățământ, turism etc). Doar împreună putem fi puternici.
„Ne leagă foarte multe, chiar și istoria noastră este comună și doar împreună putem făuri lucruri frumoase pentru dumneavoastră, dar și pentru noi. Evenimente importante pentru noi în acest an fiind anul Centenarului când se împlinesc 100 ANI DE LA MAREA UNIRE. Sper, ca acest acord să nu fie doar o semnătură pe hârtie și să colaborăm în continuare ca până acum când n-am avut vreun document semnat” a spus președintele Consiliului județean Brăila, Francisk Iulian Chiriac De mai mulți ani în incinta Casei de Arte din mun. Strășeni se află filiala bibliotecii de carte românească Brăila.

Sergiu Țurcanu

Comentarii