(Video) Ziua Sportivului și a Mișcării Olimpice, la Cojușna

1697

Duminică, 20 mai 2018, la Cojușna s-a desfășurat Ziua Sportivului și a Mișcării Olimpice. Sărbătoarea a fost deschisă de primarul satului Cojuşna, Sergiu Jereghi, cel care a contribuit la organizarea și buna desfășurare a eveniment. Un mesaj de salut și felicitare din partea conducerii raionului pentru cei care au contribuit substanțial la dezvoltarea sportului și promovarea modului sănătos de viață, cu prilejul Zilei Sportivului și a Mișcării Olimpice, l-a adus vicepreședinte raionului, Nicolae Budu.

Pe parcursul evenimentului s-au desfășurat mai multe întreceri la diverse probe de sport, la care au participat sportivi din Străşeni, Scoreni, Bucovăţ, Lozova, Găleşti, Sireţi, Tătărăşti, cei mai activi fiind menționați cu medalii, cupe și diplome. Deasemenea, au fost organizate concursuri de poezie și postere cu tematica „sportul – un mod sănătos de viață”.

Buna desfășurare a competițiilor sportive se datorează și profesorului de educație fizică și sport,  Filipov Valeriu. Ziua Sportivului și a Mișcării olimpice este la a treia ediție și este organizată de către Secţia cultură, turism, tineret și sport sub egida Consiliului raional Străşeni şi sub patronatul președintelui raionului, Mihail Popa, în parteneriat cu Primăria Cojuşna.

Sergiu Țurcanu

 

Comentarii