(Foto, Video) Ministrul Monica Babuc a participat la festivitatea „Ultimul sunet de clopoțel” de la L.T. ,,Alecu Russo” din s. Cojușna

2145

Astăzi, 31 mai, ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Monica Babuc, a participat la festivitatea „Ultimul sunet de clopoțel” de la Liceul Teoretic ,,Alecu Russo” din satul Cojușna, raionul Strășeni, acțiune care se desfășoară tradițional în ultima zi a anului școlar, în toate instituțiile de învățământ general din țară.

 Evenimentul de încheiere a anului de studii 2017-2018 a întrunit colectivul de pedagogi, elevi, părinții acestora, precum și unii absolvenți ai liceului. La invitația conducerii instituției de învățământ, la careul solemn a fost prezent și ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Monica Babuc.

 Oficialul a adresat un mesaj de felicitare tuturor elevilor cu ocazia sfârșitului de an școlar, dorindu-le o vacanță frumoasă. Monica Babuc a mulțumit întregului colectiv de pedagogi pentru munca asiduă pe care o desfășoară în această instituție de învățământ și abnegația de care dau dovadă în activitatea lor profesională, în pregătirea și educarea tinerei generații. Ministrul s-a adresat în mod special absolvenților, aflați în ajunul bacalaureatului, cărora le-a dorit nu doar succese la examene, ci și un drum bun în viață, și i-a îndemnat să persevereze și să-și continue studiile acasă.

 Menționăm că Liceul Teoretic ,,Alecu Russo” din s. Cojușna, r-nul Strășeni a fost fondat în anul 1992. În prezent, în cadrul liceului își fac studiile cca 700 de elevi și activează 52 de cadre didactice. În acest an de studiu elevii liceului au obținut 54 de locuri la olimpiadele raionale, iar 10 elevi beneficiază de burse oferite de către Consiliul Raional Strășeni.

Comentarii