Doi bărbați, găsiți fără suflare într-o fântână de canalizare din Cojușna

1442

Doi bărbați morți au fost extrași de către salvatori dintr-o fântână de canalizare din localitatea Cojușna, raionul Strășeni. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 13.32 minute, scrie tv8.md.

Potrivit informațiilor IGSU, echipajul trimis la fața locului a stabilit că bărbații în vârstă de 23 de ani și 47 de ani zăceau fără suflare. Pompierii au reușit să-i scoată la suprafață însă aceștia nu mai erau în viață.

Potrivit Tatiana Solotcaia, ofițer de presă în cadrul Inspectoratului de Poliție Strășeni, cei doi bărbați activau în cadrul unei firme private și făceau lucrări în gură de canalizare respectivă. Victimele ar fi fost descoperite de către șeful lor, care a și anunțat salvatorii.

Toate circumstanțele acestui caz urmează să fie stabilite de organele de drept. Grupul de specialiști în domeniul chimic din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI s-a îndreptat la fața locului pentru a stabili dacă în interiorul fântânei au fost stabilite substanțe și gaze toxice.

Cauza decesului celor doi bărbați va fi stabilită de către experții medico – legali.

Comentarii