(Foto) O strășeneancă reprezintă Republica Moldova la Miss Culture Tourism 2018

3992

Lidia Cebotari a fost desemnată oficial să reprezinte Republica Moldova în cadrul competiției Miss Culture Tourism 2018, finala căreia va avea loc în Salzburg, Austria, pe 20 aprilie 2018.

Tânăra de 26 de ani, originară din Strășeni, va concura cu alte 22 de modele care își vor reprezenta țara. Lidia și-a făcut studiile la Liceul Teoretic „Ion Vatamanu” din Strășeni după care a absolvit Facultatea de Drept din cadrul ULIM. Tânăra vorbește fluent engleza, rusa și ucraineana și este pasionata de lectură, hipism, sport și modeling.

„Ma simt onorată să reprezint Moldova în competiția internațională de frumusețe Miss Culture Turism 2018. Fiind prima mea experiență de acest gen, va fi o provocare pentru mine, având șansa de a învăța lucruri noi, de a-mi testa cunoștințele și de a acumula o experiență extrem de valoroasa. Responsabilitatea pe care o am în acest moment promovând Moldova și turismul Moldovei în Austria, mă ambiționează și mă impulsionează pentru a da tot ce am mai bun în vederea ocupării unui loc cât mai bun pe podium”.

Comentarii