Primărița satului Ghelăuza a leșinat în timpul unor audieri la Judecătoria Buiucani

1505
Foto: facebook.com/terguta.ion

Primăriței satului Ghelăuza, raionul Strășeni, i s-a făcut rău pe holurile judecătoriei și a fost luată de o ambulanță. Ea este vizată într-un dosar privind asistența financiară obținută de la Fondul Ecologic pentru implementarea unor proiecte locale, scris tv8.md.

Doamna s-a simțit rău pe holul judecătoriei Chișinău, ofițerii care au escortat-o au chemat ambulanța. A mers la urgență, i s-a făcut anumite investigații și medicii au decis că nu merită internarea, de aceea a fost plasată în izolator, avocatul său este la curent atât cu diagnosticul medicilor, cât și cu starea de sănătate a femeii arestate”, a precizat Angela Starinchi, ofițerul de presă al CNA pentru sursa citată.

Totodată, purtătorul de cuvânt al PLDM-ului, Ion Terguță, a scris pe contul său de facebook, că „Malai Nicoleta se află în arest la Centrul Național Anticorupție după ce a refuzat o cerere de aderare la Partidul Democrat. La 17 noiembrie 2017, Malai Nicoleta, a fost invitată la sediul Partidului Democrat, comunicându-i-se deschis să părăsească Partidul Liberal, și să adere, împreună cu întreg consiliul local, la partidul de guvernământ. Malai Nicoleta a refuzat oferta, iar pe 20 noiembrie 2017, la ora 07.00, a fost reținută de CNA”.
Cu referire la afirmațiile lui Terguță, vicepreședintele PDM, Sergiu Sîrbu, a spus că nu comentează calomniile.

InfoStrășeni amintește că primarul localității Ghelăuza, Nicoleta Malai a fost reținută la 20 noiembrie 2017, după ce CNA a efectuat percheziții în peste 20 de primării din ţară de unde au ridicat documente cu privire la achizițiile publice organizate de autoritățile locale pentru efectuarea diferitor lucrări de canalizare şi apeduct – proiecte finanţate de Fondul Ecologic de stat. Ea a fost reținută împreună cu alte opt persoane, prin care și primarul satului Găleşti din raionul Străşeni, un consilier raional şi un şef de la Fondul Ecologic, dar şi reprezentanţii unor agenţi economici.

Comentarii