O femeie din Străşeni, salvată după ce a căzut într-o fântână

1976
Foto: dse.md

În această dimineață pompierii au fost solicitați pentru a interveni de urgență la salvarea unei femei în vârstă de 60 de ani căzută într-o fântână din or. Strășeni, se anunţă într-un comunicat al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.

Apelul la serviciul 901 a fost recepționat la ora 6.45 minute. La fața locului au intervenit salvatorii unității din Strășeni care au reușit s-o salveze. Din primele informații  femeia ar fi căzut în fântână în această noapte, iar vecinii au alertat pompierii, după ce au auzit strigăte de ajutor. Intervenția salvatorilor a avut loc la o adâncime de 10 metri. În mai puțin de 20 de minute persoana a fost scoasă la suprafață și predată echipajului medical 903.

Conform datelor operative, în procesul intervenție echipei de pompieri, femeia era conștientă în stare de hipotermie, întrucât aceasta s-ar fi aflat mai mult timp în mediul nefavorabil. Acum starea acesteia este în afara oricărui pericol, fiind internată în spital. Toate circumstanțele acestui caz urmează a fi stabilite.

Comentarii