A lovit un taximetrist și i-a furat mașina

712

La 2 martie 2018, în jurul orelor 03:20 în Secția de Gardă a IP Strașeni a telefonat un bărbat de 39 de ani care a comunicat că a fost agresat fizic și deposedat de automobil.

 Acesta a povestit polițiștilor că în jurul orei 02:50, în timp ce se afla în preajma unui centru comercial din municipiul Chișinău, cu automobilul de model Dacia Logan, în calitate de șofer taxi, a fost rugat de o persoană să-l transporte în satul Sireți, raionul Strășeni. Când au ajuns la destinație, pasagerul, fiind pe bancheta din față, fără vreun motiv anume, i-a aplicat o lovitură sub bărbie, l-a amenințat cu răfuiala fizică și l-a forțat să coboare din automobil.

  Taximetristul a părăsit automobilul, iar bărbatul necunoscut a urcat  la volanul automobilului său și s-a îndreptat într-o direcției necunoscută.

  La fața locului s-a deplasat angajații IP Strășeni și în urma măsurilor speciale de investigație întreprinse a fost identificat automobilul și infractorul,  acesta fiind un bărbat de 31 de ani, locuitor al satului Sireți, raionul Strășeni.

 Bărbatul a fost reținut și escortat la Inspectoratul de Poliției Strășeni.

Comentarii