(Video) Rubicon 2018, campanie de promovare a unui mod sănătos de viață.

626

„promovării unui mod sănătos de viață” în țara noastră. Sportivi profesioniști și amatori din Republica Moldova au pornit cu acest îndemn din or. Ocnița pe 9 februarie ajungând și în localitatea Bucovăț, Strășeni.

Tinerii împreună cu colaboratorii Centrului de Tineret i-au întâmpinat și au alergat cu ei până la hotarele localității. Localnicii din Bucovăț au pregătit din timp plăcinte la pachet pentru a le oferi alergătorilor care nu se puteau opri nici pentru o clipă. Cei 40 de participanți au fost întâlniți cu pancarte, mesaje motivaționale, iar copiii din localitate au alergat o porțiune de traseu împreună cu sportivii. Campania de susținere a sportivilor, a început încă de la nordul țării și s-a transformat într-un adevărat flashmob de amploare, care are scopul promovării unui mod sănătos de viață.

Startul ștafetei ultra-maratoniste Rubicon 2018 a fost dat la 9 februarie la Ocnița, iar finișul a avut loc în satul Mirnoe din raionul Taraclia pe 11 februarie. Traseul traversează 14 raioane centrale ale Moldovei.

Sergiu Țurcanu

Comentarii