(Video) Caravana de Crăciun a Poliției Naționale

977

Sâmbătă, 6 ianuarie, Caravana de Crăciun, desfășurată de Poliţia Națională, la inițiativa premierului Pavel Filip, a ajuns la Strășeni. Zeci de copii au primit daruri de la Moș Crăciun, însoțit de angajații Inspectoratului de Poliție Strășeni. Pe lângă daruri, copii au fost învățați cum să procedeze în situații de risc.

Copii și maturii au primit broșuri informative de la angajații poliției fiind instruiți să ceară ajutor de la oamenii legii în cazul în care sunt ademeniți de persoane necunoscute din lumea reală și virtuală. La eveniment au fost prezenți președintele raionului Mihai Popa, șeful Inspectoratului de Poliție, Ghenadie Malic, care au adus un mesaj de felicitare din partea premierului. Pe scena improvizată la intrarea în Casa de cultură au urcat corul „Polițistul”, dirijat de Ludmila Cube și ansamblul de dansuri populare „Baștina” junior.

Acțiunea vine în continuitatea sporirii apropierii poliției de societate, educarea tinerei generații în spiritul respectării legislației și normelor de drept. Acțiuni festive consacrate sărbătorilor de iarnă vor fi continuate de către angajații IP Strășeni.

Sergiu Țurcanu

Comentarii