(Foto) Primari și autorități raionale: La mulți ani români, la mulți ani România!

589

Președintele raionului, Mihai Popa, dar și mai mulți primari din raionul Strășeni au felicitat prin intermediul rețelei facebook, românii și România cu ocazia zilei de 1 Decembrie – Ziua Națională a României.

Mihail Popa, președintele raionului Strășeni: „La mulți ani, România! La mulți ani românilor de pretutindeni!!!”

Valentina Casian, primarul municipiului Străşeni: „Indiferent unde ne-am afla, 1 Decembrie este şi rămâne ziua identităţii noastre naţionale. Este ziua în care toţi românii se adună, cu gândul şi cu fapta, pentru a-şi cinsti trecutul, a-şi onora eroii, a-şi preţui valorile, animându-şi gândurile şi speranţele pentru un viitor mai prosper.
Această zi marchează un moment istoric în care sărbătorim unitatea şi spiritualitatea unui popor cu valori şi tradiții care merită cinstite.”

Svetlana Tabacari, primarul s. Scoreni: „Pentru acei cu același grai, pentru acei cu același sânge și neam, pentru strămoșii ce ne-au înveșnicit, pentru un viitor românesc cu dragoste de neam și țară, venim cu urări de sănătate, noroc și bucurii, realizări frumoase și destoinice, dăruire de sine și credință, viață lungă și un viitor luminos.”

Ion Ursu, vicepreședintele raionului Strășeni:

Primăria Vorniceni a postat pe facebook o imagine cu mesajul „La mulți ani, România!”

Lilian Botnaru, primarul de Lozova, și-a actualizat fotografia de profil cu textul „Mândru că sunt român”, adăugând și comentariul „Trăiască neamul românesc”.

Igor Crăciun, viceprimarul s. Cojușna: „La mulți ani, România!”

Comentarii