(Foto) Maia Sandu s-a întâlnit cu locuitorii din Strășeni, Vorniceni și Sireți

2051

Ieri, 23 iulie, președintele PAS, Maia Sandu, împreună cu vicepreședintele partidului Virgil Pâslariuc, s-au întâlnit cu locuitorii municipiului Strășeni și a satelor Vorniceni și Sireți.

Într-o postare pe facebook, liderul PAS a declarat că oamenii se descurcă cu greu, se plâng de pensii și salarii mici și de impozite noi.
„Oricât de mult lucrează, sărăcia îi copleșește. Sunt foarte supărați pe guvernare. Spun că anume corupția e motivul principal al nivelului lor scăzut de viață, că reforma justiției și lupta împotriva corupției se întâmplă doar în rapoartele guvernului destinate Bruxelles-ului. Oamenii înțeleg foarte bine jocurile guvernării Plahotniuc-Dodon și condamnă târgul făcut de aceștia pentru schimbarea sistemului electoral cu scopul de a se menține la putere cu orice preț.”

Ajunși în Vorniceni, sătenii au avut un mesaj pentru Igor Dodon: „să se oprească și la ei în sat, dacă tot trece pe acolo de fiecare dată când vizitează satul lui de baștină, și să depună flori la mormântul eroilor căzuți în războiul de pe Nistru.”

Comentarii