(Video) Vizita ambasadorului Marii Britanii în Republica Moldova la Strășeni

2269

Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii în Republica Moldova, Lucy Rebecca Joyce, a întreprins ieri o vizită la Primăria municipiului Strășeni și la Consiliul raional Strășeni.

În cadrul întrevederii de la primărie au fost abordate subiectele privind administrarea la nivel local, promovarea reformelor în scopul descentralizării, strategii și tactici aplicate în perioada electorală, comunicarea cu cetățenii, modalități de identificare și atragerea resurselor financiare, lupta cu corupția, dezvoltarea economică a localități, anunță pe pagina de facebook Primăria Strășeni.
ambasador marea britanie la straseni

După vizita de la primărie, Lucy Rebecca Joyce a mers la Consiliul raional. Aici președintele raionului, Mihail Popa, a menționat faptul că de când își exercită mandatul, este pentru prima dată când un ambasador al unei țări atât de importante vine în vizită în raionul Strășeni, fapt pentru care se simte foarte onorat. La rândul său, Lucy Joyce a subliniat faptul că vizita sa la Strășeni este făcută cu scopul de a obține informații din primă sursă și de a face cunoștință cu prioritățile raionului, anunță Consiliul raional Strășeni.

Comentarii