Lozova își repară stadionul

1262
Foto: crstraseni.md

În satul Lozova se duc lucrări de renovare și reconstrucție a stadionului echipei Diviziei A, FC Codru. Stadionul va dispune de o tribună de 1000 de locuri, un bloc administrativ și vestiare.

Până în acest moment au fost efectuate lucrări de decopertare a stratului vechi de iarbă și cernoziom, a fost instalat un sistem de irigare electronic și suplinirea volumului necesar de sol, pregătit pentru semănare cu 350 kg de semințe de iarbă.
Conform informațiilor oferite de divizia-a.md, cheltuielile sunt suportate de administrația clubului FC Codru şi a complexului sportiv Codru-Lozova, plus implicarea unor băștinași. Valoarea estimativă a cheltuielilor este de 800.000 de mii de lei.

InfoStrășeni menționează că săptămâna trecută șantierul a fost vizitat de către președintele raionului, Mihai Popa și de directorul ADR Centru, Viorel Jardan. Ultimul deține deasemenea și funcțiile de președinte al „FC Codru”, consilier raional și local. Anterior Viorel Jardan a deținut și funcția de director al echipei „FC Milsami” din Orhei.

Comentarii