(Foto) Maia Sandu mulțumește strășenenilor

743
fb.com/maia.sandu

Candidatul partidului PAS, Maia Sandu, a mulțumit locuitorilor raionului Strășeni pentru votul acordat în primul tur al alegerilor prezidențiale. O imagine cu textul „Strășeni, mulțumim pentru încredere!” a fost postată ieri pe pagina de facebook a candidatului. Fotografia a adunat timp de o zi peste 3800 de aprecieri și 430 de distribuiri în rețeaua facebook.

„E un cuvânt de mulțumire pentru toți strășenenii care au mers la alegeri, și în special pentru cei care și-au dat votul pentru Maia Sandu. Chiar dacă mulți au fost intimidați prin abuz de putere de către reprezentanții unui anumit partid, ca să voteze pentru Dodon, oamenii au demonstrat că au demnitate și curaj, făcând alegerea corectă. Acum mai avem de făcut încă un pas. Un pas ferm. Trebuie să-i convingem și pe cei care au rămas acasă data trecută să iasă la vot. Avem o șansă unică pentru ca, acționând împreună, solidari și uniți, să dăm startul schimbării!”, a declarat pentru InfoStrășeni, Liliana Nicolaescu-Onofrei, vicepreședintele PAS, originară din satul Lozova, Strășeni.

Maia Sandu a obținut duminică 56,81% din voturile strășenenilor, fiind unul dintre cele mai bune rezultate din raioanele republicii pentru candidatul PAS.

Comentarii